Όροι Συμμετοχής για τον Μαγικό Διαγωνισμό!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ TOY COOLCLUB ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023)

 

Ο Διαγωνισμός «COOLCLUB ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023)» (εφεξής ο «Διαγωνισμός») διοργανώνεται από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «SAKARINO ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», εφεξής η «Διοργανώτρια», υπό τους ακόλουθους όρους:

 

 1. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στον «Διαγωνισμό», έχουν οι πελάτες της «Διοργανώτριας», οι οποίοι πληρούν, σωρευτικά, τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α) Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

β) Έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία (1) αγορά αξίας άνω των τριάντα πέντε (35) ευρώ από τα καταστήματα COOLCLUB της «Διοργανώτριας» ή των Συνεργατών της και/ή από το ηλεκτρονικό της κατάστημα (eshop) www.coolclub.gr κατά το διάστημα διαρκείας του Διαγωνισμού. Κάθε  αγορά άνω των τριάντα πέντε ευρώ παρέχει μία (1) συμμετοχή στον «Διαγωνισμό» και κάθε πελάτης συμμετέχει στον «Διαγωνισμό» ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών που έχει συγκεντρώσει.

γ) Έχουν συμπληρώσει το ειδικό έντυπο Στοιχείων Πελάτη, για το οποίο θα ενημερώνεται ο πελάτης και θα του προσφέρεται προς συμπλήρωση, στα φυσικά καταστήματα.

Σε ότι αφορά τις αγορές μέσω του eshop της «Διοργανώτριας», αρκεί η συμπλήρωση των Στοιχείων Πελάτη που ζητούνται κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας αγοράς.

Το έντυπο αυτό θα περιλαμβάνει, ενδεικτικά, τα εξής στοιχεία που θα πρέπει να συμπληρωθούν από τον πελάτη, ήτοι το ονοματεπώνυμό του, διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στοιχεία που αφορούν τα λοιπά μέλη της οικογενείας του, καθώς και δήλωση του πελάτη ότι συναινεί στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του GDPR.

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της αγοράς μετά την συμπλήρωση του εντύπου, αυτό δεν θα καταλογίζεται ως συμμετοχή στον «Διαγωνισμό».

δ) Από τον «Διαγωνισμό» εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην «Διοργανώτρια» καθώς και στους Συνεργάτες της που λειτουργούν καταστήματα “COOLCLUB”  όπως επίσης και οι συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού και οι σύζυγοί τους.

 

 1. Διάρκεια «Διαγωνισμού»

Ο «Διαγωνισμός» θα διαρκέσει από την 4η Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 0:01, έως και την 31η Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 23:59.

Η «Διοργανώτρια» διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή να παρατείνει την διάρκεια του «Διαγωνισμού», με τροποποίηση των παρόντων όρων, με άμεση ισχύ. Η τροποποίηση αυτή θα ισχύει από τη δημοσίευσή της στην ιστοσελίδα της «Διοργανώτριας», www.coolclub.gr.  

 

 1. Δώρα

α) Δύο (2) τυχεροί συμμετέχοντες (εφεξής «Νικητές») θα κερδίσουν ένα τετραήμερο ταξίδι (εφεξής Ταξίδι), στην Γαλλία (3 Διανυκτερεύσεις), στο Παρίσι στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ευρώπης για οικογένειες, για μια τετραμελή οικογένεια με τα έξοδα καλυμμένα από την «Διοργανώτρια». Στα έξοδα αυτά περιλαμβάνεται περιοριστικά το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων Αθήνα Παρίσι, το κόστος της μεταφοράς του «Νικητή» και της οικογένειάς του από και προς το Αεροδρόμιο στο Παρίσι, το κόστος της διαμονής των «Νικητών» και της οικογένειάς τους σε Ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωϊνό (εκτός του Θεματικού πάρκου), καθώς και ολοήμερα εισιτήρια επίσκεψης (Day Passes) στο θεματικό πάρκο για τους «Νικητές» και την οικογένειά τους (4 μέλη στο σύνολο) για τρεις (3) ημέρες.

β) Επιπλέον, θα κληρωθούν 10 Δωροεπιταγές των 100 Ευρώ για Αγορές στα Καταστήματα COOLCLUB, ή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eshop) της «Διοργανώτριας», www.coolclub.gr.

 1. Διεξαγωγή της Κλήρωσης

α) Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο γραφείο της συμβολαιογράφου Αθηνών Αγγελικής Καραμανή, Ιπποκράτους 2, Αθήνα, το διάστημα 22 – 26 Ιανουαρίου 2024 παρουσία των αρμοδίων στελεχών της «Διοργανώτριας» με βάση τον αριθμό απόδειξης των αποδείξεων των πελατών που δικαιούνταν να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Η ακριβής ημέρα και ώρα θα αναρτηθεί εγκαίρως στον ιστότοπο της «Διοργανώτριας» www.coolclub.gr.

β) Οι συμμετέχοντες θα πληροφορηθούν τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσω του ιστοτόπου της «Διοργανώτριας» www.coolclub.gr, όπου και θα υπάρξει ανάρτηση των αποτελεσμάτων εντός της ημέρας της κλήρωσης. Οι συμμετέχοντες δεν διατηρούν το δικαίωμα, υφ’ οιονδήποτε τρόπο, να αμφισβητήσουν τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

γ) Οι μεγάλοι νικητές θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα και με τηλεφωνική κλήση στην ηλεκτρονική διεύθυνση και στον τηλεφωνικό αριθμό που θα έχουν σημειώσει στο ως άνω ειδικό έντυπο συμμετοχής. Με τον ίδιο τρόπο θα ενημερωθούν και οι νικητές των 10 Δωροεπιταγών οι οποίες θα αποσταλούν στους τυχερούς μέχρι και την 30.1.2023, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν σημειώσει στο ειδικό έντυπο συμμετοχής.  Πάντως η «Διοργανώτρια» διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει χρονικά την αποστολή των Δωροεπιταγών, μέχρι και την 20.2.2023, με απλή δημοσίευση της σχετικής τροποποίησης στον ιστότοπό της, www.coolclub.gr.

 

 1. Όροι Διεξαγωγής του Ταξιδιού

α) Τα Ταξίδια θα πραγματοποιηθούν εντός του έτους 2024 (ήτοι μέχρι την 31.12.2024). Ρητά εξαιρούνται τα διαστήματα Αργιών και Εορτών καθώς και το διάστημα 15.7 – 20.8. Οι Νικητές θα συνεννοηθούν απευθείας με το ταξιδιωτικό γραφείο NORSTAR (Λεωφόρος Ποσειδώνος 73 Παλαιό Φάληρο)  για τον ακριβή χρόνο του ταξιδιού καθώς και για τις λοιπές λεπτομέρειες του.  

β). Η «Διοργανώτρια» δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη σε περίπτωση που ένας  «Νικητής» ή οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς του δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει για τον οποιοδήποτε λόγο, το Ταξίδι.

γ) Το ταξίδι, σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσεται ούτε μπορεί να αντικατασταθεί είτε με άλλο Ταξίδι είτε με άλλο δώρο.

δ) Οι Νικητές και τα ενήλικα μέλη της οικογενείας τους είναι υποχρεωμένοι να δώσουν την συναίνεσή τους για την χρησιμοποίηση φωτογραφιών τους από το Ταξίδι στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης της «Διοργανώτριας» και για προωθητικούς/διαφημιστικούς σκοπούς. Οι φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν θα επιλεγούν μετά από συνεννόηση των Νικητών και των υπευθύνων της Διοργανώτριας.

 1. Δικαίωμα Άρνησης Συμμετοχής

Εάν κάποιος Συμμετέχων δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην Κλήρωση, αρκεί να μην συμπληρώσει το ειδικό έντυπο που αναφέρεται στο άρθρο 1. Σε περίπτωση που ενώ αρχικά συμπλήρωσε το έντυπο συμμετοχής, στην συνέχεια μετέβαλε γνώμη και δεν επιθυμεί την συμμετοχή του, θα πρέπει να το δηλώσει στη «Διοργανώτρια», αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@coolclub.gr μέχρι και δύο (2) ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Κλήρωσης. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης της «Διοργανώτριας» συμπληρώσει το σχετικό έντυπο συμμετοχής και δεν δηλώσει την άρνησή του με τον ανωτέρω τρόπο, θεωρείται ότι έχει αποδεχθεί τη συμμετοχή του σύμφωνα με τους παρόντες όρους.

 1. Περιορισμός Ευθύνης

Η ευθύνη της «Διοργανώτριας» περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των δώρων προς τους τυχερούς. Η «Διοργανώτρια» δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη, ποινική ή αστική, έναντι οποιουδήποτε Συμμετέχοντα για οποιαδήποτε αιτία. Επίσης, η «Διοργανώτρια» δεν θα φέρει καμία ευθύνη, ποινική ή αστική, έναντι των «Νικητών», του συνοδού/των συνοδών των «Νικητών» ή οποιουδήποτε τρίτου, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και ζημία ή/και για οποιαδήποτε σωματική βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Ταξίδι.

 1. Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου «Διαγωνισμού», η «Διοργανώτρια» προβαίνει, ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας, στη συλλογή, τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων, και συγκεκριμένα των στοιχείων ταυτοποίησης και επικοινωνίας τους, στον βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο στο πλαίσιο του «Διαγωνισμού» για σκοπούς που συνδέονται με τη διεκπεραίωση αυτού. Παράλληλα η «Διοργανώτρια» διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα στοιχεία των συμμετεχόντων για να τους ενημερώνει για μελλοντικές προσφορές σε σχέση με τα προϊόντα «COOL CLUB”

Η «Διοργανώτρια» λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και φροντίζει για τη θεμιτή και νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την ασφαλή τήρησή τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR), στον Ν. 4624/2019 και στο ειδικότερο ρυθμιστικό πλαίσιο εφαρμογής του, διαφυλάσσοντας το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα οποιασδήποτε πληροφορίας περιέρχεται σε γνώση της. Στο πλαίσιο του εν λόγω «Διαγωνισμού», η «Διοργανώτρια» θα προβεί στη δημοσιοποίηση στοιχείων των τυχερών (ονοματεπώνυμο) στο διαδικτυακό τόπο www.coolclub.gr ή/και στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης που τηρεί η «Διοργανώτρια» στο Facebook ή/και στο Instagram, τα οποία θα παραμείνουν αναρτημένα έως και δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες μετά τη διεξαγωγή της Κλήρωσης. Τα στοιχεία των μεγάλων Νικητών  καθώς και φωτογραφίες από το ταξίδι τους θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές προωθητικές ή διαφημιστικές ενέργειες της «Διοργανώτριας» ως ανωτέρω. Η χρήση αυτή επιβάλλεται και για λόγους αξιοπιστίας του «Διαγωνισμού».

 Τα εν λόγω δεδομένα ενδέχεται να διαβιβαστούν και σε συνεργαζόμενα με την «Διοργανώτρια» τρίτα μέρη, στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο στο πλαίσιο του «Διαγωνισμού», για τους  σκοπούς που αναφέρονται ανωτέρω, όπως ενδεικτικά στο ταξιδιωτικό γραφείο που θα αναλάβει τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και δωματίων, στην διαφημιστική εταιρεία της «Διοργανώτριας» κλπ. Η «Διοργανώτρια» τηρεί τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του «Διαγωνισμού», καθώς και μετά την ολοκλήρωση αυτής για όσο χρονικό διάστημα ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον νομικό και κανονιστικό πλαίσιο. Τέλος, μετά από εξακρίβωση της ταυτότητάς τους, οι Συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους δεδομένα, το δικαίωμα να ζητήσουν τη διόρθωση τυχόν ανακριβών προσωπικών τους δεδομένων ή τη συμπλήρωση αυτών, καθώς και, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του κανονιστικού πλαισίου, να ασκήσουν τα δικαιώματα: διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας των δεδομένων τους, εναντίωσης στην επεξεργασία αυτών, καθώς και εξασφάλισης ανθρώπινης παρέμβασης σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων τους, οι συμμετέχοντες δύνανται να υποβάλλουν το αίτημα τους εγγράφως μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της «Διοργανώτριας» (info@coolclub.gr) ή να προσέλθουν αυτοπροσώπως, σε οποιοδήποτε κατάστημα της «Διοργανώτριας». Σε περίπτωση που θεωρούν ότι τυχόν θίγεται η προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, οι συμμετέχοντες μπορούν να προσφύγουν, εφόσον επιθυμούν, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 1. Δημοσίευση Όρων Διαγωνισμού

Οι παρόντες όροι συμμετοχής στον «Διαγωνισμό» έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο www.coolclub.gr. Επίσης, οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους όρους του «Διαγωνισμού» παρέχεται και από το τηλεφωνικό κέντρο της «Διοργανώτριας» στον αριθμό 2102814435.

 1. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την ερμηνεία ή την εφαρμογή των παρόντων, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 1. Τροποποίηση – Ματαίωση

Η «Διοργανώτρια» διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή να παρατείνει τη διάρκεια του «Διαγωνισμού», καθώς και να μεταβάλει τους παρόντες όρους ή να ανακαλέσει ή να ακυρώσει ή να αναβάλει τον «Διαγωνισμό», με σχετική ανακοίνωσή της στον διαδικτυακό τόπο www.coolclub.gr.

 1. Αποδοχή Όρων Ενέργειας

Η συμμετοχή στον «Διαγωνισμό» συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.