Δεν πρόλαβες να πάρεις δώρο? Δεν πειράζει!

Στείλε μια Cool Club δωροκάρτα! Μοίρασε χαμόγελα και αγάπη με μια δωροκάρτα, εύκολα και γρήγορα, και άσε τους μικρούς μας φίλους να επιλέξουν τα δώρα τους!
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στείλε μια Cool Club δωροκάρτα!

www.coolclub.gr
Δωροκάρτα 100€

Όροι και προϋποθέσεις δωροκάρτας (gift card)

 1. Η δωροκάρτα (gift card) εκδίδεται από την εταιρεία «SAKARINO ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «Cool Club» και διατίθεται προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας www.coolclub.gr και των καταστημάτων .
 2. H αγορά μιας δωροκάρτας (gift card) λαμβάνει χώρα μέσω της συμπλήρωσης της αντίστοιχης φόρμας της σελίδας www.coolclub.gr και ενεργοποιεί έναν μοναδικό κωδικό εξαργύρωσης που αποστέλλεται στο email του παραλήπτη που ο αγοραστής έχει επιλέξει. Για την αγορά της δωροκάρτας (gift card) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος πληρωμής της αντικαταβολής.
 3. Απαραίτητη προϋπόθεση αγοράς μίας δωροκάρτας (gift card) είναι η εγγραφή του αγοραστή στην σελίδα του www.coolclub.gr.
 4. Η δωροκάρτα (gift card) δεν είναι ονομαστική και μπορεί να εξαργυρωθεί από οποιονδήποτε διαθέτει τον μοναδικό κωδικό εξαργύρωσης. Γι’ αυτό και πρέπει να προστατεύεται από τον παραλήπτη μέχρι την εξαργύρωση της. Σε περίπτωση εξαργύρωσής της από διαφορετικό πρόσωπο ή απώλειας του μοναδικού κωδικού εξαργύρωσης, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.
 5. Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει με αγορές προϊόντων στην σελίδα www.coolclub.gr, μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2102814435 ή μέσω των καταστημάτων The Mall Athens, Περιστέρι, Μενίδι, One Salonika και Mega Outlet Θεσσαλονίκης .
 6. Η εξαργύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία αγοράς της. Μετά το πέρας του διαστήματος αυτού, θεωρείται άκυρη. Επιπλέον, σε αγορές προϊόντων που υπόκεινται σε απαλλαγή ΦΠΑ, αυτό εκπίπτει και από το ποσό της Δωροκάρτας σύμφωνα με την πραγματική του αξία.
 7. Η εξαργύρωση της δωροκάρτας (gift card) γίνεται σε μία συναλλαγή με αγορές προϊόντων ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία της και δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο αλλαγής με μετρητά ή να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο. Σε περίπτωση δε, που το κόστος της συναλλαγής του πελάτη-παραλήπτη της δωροκάρτας (gift card) είναι μεγαλύτερο από το ύψος της, εκείνος θα πρέπει να καταβάλλει το υπόλοιπο ποσό με μέθοδο που θα επιλέξει.
 8. Το ποσό της δωροκάρτας (gift card) αφορά σε Ευρώ (€) και η εξαργύρωση της αφορά σε προϊόντα που αγοράζονται στο ίδιο νόμισμα.
 9. Κατά την αγορά μίας δωροκάρτας (gift card) εκδίδεται αποδεικτικό είσπραξης και όχι άλλο φορολογικό παραστατικό αγορών (Απόδειξη ή Τιμολόγιο) με βάση την παράγραφο 109 του άρθρου 7 του Κώδικα Φορολογίας Απεικόνισης Συναλλαγών (Ν. 4093/2012), για την αγορά δωροκαρτών καθώς δεν αφορά πώληση ή μεταφορά αγαθών, αλλά αγορά δικαιώματος υπέρ τρίτου. Το εν λόγω παραστατικό εκδίδεται κατά την εξαργύρωση της δωροκάρτας (gift card) και παραδίδεται στον παραλήπτη.
 10. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος ή προϊόντων που αγοράστηκαν μέσω δωροκάρτας (gift card), δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά θα εκδίδεται πιστωτικό παραστατικό στην καρτέλα του αγοραστή.
 11. Η «SAKARINO ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» διατηρεί το δικαίωμα να προβεί οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων με την δέσμευση πως οποιαδήποτε αλλαγή θα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα www.coolclub.gr.
 12. Η χρήση και αγορά οποιασδήποτε δωροκάρτας (gift card), προϋποθέτει την αποδοχή των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
;